March 6, 2015

Crew

Met trots presenteren we onze crew voor ons team ‘Hier komt de zon’. Wij gaan dit jaar deelnemen aan het 48 hour project Amsterdam. Samen met onze geweldige cast gaan we ervoor een schitterende film te maken. Kijk even rond op onze website en laat gerust een reactie achter. We maken een film!

Paul Bontenbal, Scenarioschrijver

Ik

Sinds zijn schooltijd heeft hij verhalen en scripts geschreven. Hij heeft de Nederlandse Filmacademie gevolgd en studeerde af met de award winnende shortfilm Gaatjes.
Hij heeft sinds die tijd hard gewerkt aan verschillende projecten zoals de NTR shortfilm Weg en de shortfilm Ballen. In 2014 won het script, dat hij schreef voor het 48hour Nijmegen, de prijs voor de Beste Film. Op dit moment is hij verschillende projecten aan het ontwikkelen. www.bontescript.com

 

Lies Waterman, Producent

Lies-3

Zij heeft verschillende producties op haar naam staan met als laatste de featureflim Dromers. Dromen zijn er om waargemaakt te worden is haar motto. Met liefde, toeweiding en passie voor het vakgebied. Deelname aan deze 48hour was voor haar dan ook geen moeilijke keuze, mits de voltallige cast en crew er voor gaat.

 

Dennis Nap, Regisseur

IMG_3571

 

 

 

 

 

 

 

 

Na zijn afstuderen als regisseur fictie aan de Hogeschool der Kunsten in Brussel in 1998, gaat hij verder als cinematograaf en vallen verschillende producties waar hij aan meewerkte in de prijzen op festivals in binnen en buitenland. De film Jewish Boxing oa krijgt de award voor beste cinematografie op het filmfestival van Brussel. Na omzwervingen kruipt het bloed waar het niet gaan kan en pakt hij in 2010 de draad weer op met het filmen en editen van de documentaire “Wat was Massa”. Dit was de start voor nieuw documentaire en fictie werk als regisseur en cinematograaf. www.napproducties.nl

 

Roshan Nejal, Opnameleiding

Een foto

Hij is tijdens zijn studie dramatherapie ooit begonnen als regie-assistent van theatermakers van community-art. Later heeft hij de overstap gemaakt naar de lokale televisie vanwaar hij zich omhoog heeft gewerkt in de filmwereld. Hij werkt nu als zelfstandig filmmaker voor de NPO en heeft zowel documentaires als fictieproducties gemaakt. Graag wil hij een keer een andere functie dan regie bekleden en daarom zal hij bij ons team de opnameleiding op zich nemen.

 

Thijs de Neeve, Productieleider

image1

Als het op filmmaken aankomt is het voor Thijs vooral hobby, maar met een professionele insteek. Als (financieel) projectmanager heeft hij ruime ervaring opgedaan die hij tijdens meerdere 48 hour filmprojects al heeft ingezet. Hoewel hij ooit voor de camera begon in een 48 hour (2012 Rotterdam) heeft hij de laatste keren vooral achter de camera de productie van energie en structuur voorzien. Een veel-kunner die opvalt door onzichtbaarheid.

 

Pascalle Olthof, Regie-assistente

IMG_8537

Zij is 20 jaar en afgelopen zomer meegewerkt aan de speelfilm ‘DROMERS’. Hierbij heeft zij de acteurs begeleid in hun spel en was zij als regie-assistente betrokken. Zij zit nu nog in het examenjaar van het Creative College. Hierna wilt zij graag doorstuderen, om haar droom als regisseur door het leven te gaan te verwezenlijken.

 

Saskia Waijers, Regie-assistente/scriptcontinuïteit
 
SaskiaWaijersPasfoto
Na haar studie International Business & Languages heeft zij zich toegelegd op het vak film aan de Hogeschool voor de Kunsten. Al gauw kreeg zij het aanbod om een documentaire te maken over twee kunstenaars. Deze documentaire werd vertoond in het museum Beelden aan Zee in Scheveningen. In haar laatste jaar heeft zij een tv-programma ontwikkeld en geproduceerd voor een omroep in Den Bosch. Na haar studie heeft zij zich onder de naam SWP Productions verder ontwikkeld als zelfstandig Filmmaker en werkt ze aan verschillende producties gericht op film en storytelling. Op dit moment werkt ze aan de documentaire ‘Ontrafeld’, een verhaal dat ze mag en wilt verder vertellen.

 

Alessandro Felici, Director of photography

Portfolio 3

Hij is een Italiaanse cameraman, editor en VFX professional gevestigd in Amsterdam. Zijn grootste ervaring heeft hij opgedaan met Italiaanse film en televisie producties. Hij werkte een groot aantal jaren in Rome als D.O.P., cameraman en editor voor korte films, commercials, bedrijfsfilms, documentaires en webfilms. Italiaanse passie, cinematografische achtergrond, flexibel en creatief… mixed met een hoge professionaliteit en een diepe liefde voor zijn werk! www.alessandrofelici.com

 

Mischa van Schajik, 2de Cameraman

Mischa van Schajik

Sinds 2 jaar veel aan het werk in de filmwereld. Hij heeft al veel producties in die korte tijd op zijn naam gezet waaronder enkele hiphop videoclips en bedrijfsfilms als cameraman. Dit bevalt hem enorm, en hij vindt het fantastisch om zich zo betrokken te voelen bij de mensen die met zoveel passie hun werk doen. Met een gedeelte van deze crew heeft hij ook al eerder gewerkt bij de film ‘DROMERS’, hij was daar de focus-puller/camera-assistent.

 

Marc Raps, Gaffer

NADEREGENROSEBUD-7

Marc leerde het lichtvak kennen als lichtassistent op de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam. Sinds 2008 assisteert hij bij diverse producties en was hij gaffer bij onder andere de EO jeugdserie X-Mix, de korte films Star en Het Doek en de 48 Days Film Na de Regen.

 

Ron Riem, Geluidsman

Rongeluid3

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommige mensen ontdekken hun passie en ambitie pas op latere leeftijd. Ron Riem is een schoolvoorbeeld hiervan. Hij realiseerde zich dat hij vroeger als kind al geluidjes maakte met verschillende apparaten. Hij is nu 50 jaar en doet niets liever meer dan met geluid op een filmset bezig te zijn.

 

Joris Souren, Geluidsman

Joris J.P.H. Souren  WijnJoris J.P.H. Souren  Wijnandsrade 2015_z-w

Joris Souren is een ‘all-round’ maker van films in opdracht en op eigen initiatief. Na het afronden van zijn filmstudies is hij sinds 2005 als zelfstandig filmmaker actief met zijn eigen bedrijf PoekePuk Produkties. Zijn korte documentaire-portret Rat van de stad won in 2009 de ‘Rabobank Utrecht Cinema Award’ tijdens het Utrecht over Utrecht-festival.
Met zijn afgeronde opleiding Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht heeft hij een gedegen inhoudelijke basiskennis. Middels cursussen, stages en werk in de beroepspraktijk èn dankzij een opleiding Audiovisuele Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, heeft hij een gevarieerde en ruime ervaring op het praktische vlak van de filmwereld. Tijdens en na zijn opleidingen heeft hij zich gespecialiseerd in het maken van documentaire-portretten, met name van kinderen en andere ‘buitenbeentjes’. Momenteel werkt hij aan de afronding van “POST-modern”: een documentaire van 55 minuten over de posterijen. 

 

 

Bruno Ramos, Supervising editor en Colorist

IMG_0096

Hij is een Braziliaanse editor, colorist en regisseur. Hij is 13 jaar geleden begonnen als editor van TV-programma’s, reclames en korte films. In het dagelijks leven, is Bruno actief als freelancer in film en TV-reclame producties en als editor en gaming channel manager bij het grootste online nieuwsbedrijf in Europa: Zoomin.TV. Zijn meest recente werken zijn films o.a. Set in Stone (als regisseur en editor, geselecteerd voor het Cannes Film Festival in 2013) en de binnenkort gelanceerde feature film The Book of Mikey, waarvoor hij het regisseer werk, editen en color grading heeft gedaan.

 

Karsten de Vilder, Editor

P1040452

Hij is net zoals onze regisseur afgestudeerd aan de Hoge School voor Kunsten Sint-Lukas te Brussel, alwaar hij film studeerde, doch van Nederlands afkomst is hij in het Belgische blijven hangen. Zijn passies liggen bij het maken van muziek en films. Hij maakt nu muziek met drie groepen, Les Øffs, Kosmokrators en De Takken. Met zijn musicale compagnon Dimi en een studiegenoot Carlos richte hij het productiehuis Ducktape Productions op. Zij hebben onlangs de komische roadmovie en liftfilm Hitchtanbul gemaakt. Verder werkt hij als editor bij de Vlaamse televisie VRT.

 

Dae-we Li, Editor

Dae-we Li

Hij ontdekte zijn passie voor films in de eerste van het MBO, acteren vond hij altijd wel leuk maar zag zichzelf dat nooit in de toekomst doen. Het begon allemaal toen ze schoolopdrachten kregen waarbij hij een groepje zat die weinig kon, dus hij moest veel zelf doen. Daar ontstond zijn passie, films maken, schrijven, editen, noem het maar op. Het was allemaal leuk maar hij wilde er iets persoonlijks mee bereiken, het raakt zijn hart als hij het publiek ziet lachen, of gecharmeerd raakt met zijn films. Vanaf dat punt wilde hij heel graag naar de Filmacademie om daar 4 jaar hard te studeren. Tussendoor doet hij freelance werk en is zichzelf volledig aan het inzetten voor de aanmelding.

 

Ravian de Vries, Sounddesign

ravian-sounddesign

In 2009 studeerde Ravian af aan de HKU met de opleiding audio/sound design. Na zijn opleiding werkte Ravian aan zo’n 100 projecten mee als geluidsman, geluidsnabewerking en sound design. Van corporate films tot dramaseries als “Van Gogh; een huis voor Vincent”. www.raviandevries.nl

 

Wouter Haasnoot, VFX-Artist/Title-design

wouter

Hij vertelt graag verhalen met beelden en heeft een achtergrond als reclamemaker. Hij maakt werk met animatie, film, illustratie en design, of hybride combinaties daarvan. http://www.wouterhaasnoot.com/

 

Karl Blend, Componist

Karel Bonke

Karl Blend’s muzikale leven begon al op 7-jarige leeftijd met een cursus in algemene muzikale vorming. Dit vloeide voort in instrumenteel onderwijs wat begon bij keyboard/piano en werd vervolgd met drums, gitaar, zang en gedurende al die tijd was hij het meest geconcentreerd op compositie. Die passie kreeg zijn volledige openbaring toen hij naar Stockholm vertrok en leerde schrijven voor orkest. Nu werkt Karl als mediacomponist voor korte films, documentaires, games en andere mediavormen met ambitie om muziek te schrijven voor feature films.

 

Robbie van Boeijen, Art-director

10599534_465581220249442_740967032712403835_n-2

Na zijn opleiding fotografie heeft Robbie in verschillende diciplines meegewerkt aan honderden tv producties in binnen en buitenland, zoals sport, concert, drama en show registraties.
Na een periode van meubel, tuin en interieur ontwerpen heeft hij nu alweer een aantal jaren zijn passie gevonden in het meewerken aan filmproducties en videoclips als set designer en art director.

 

Machella van den Eerenbeemt, Visagie

image1

Zij is visagiste, grime en kapster. Pink Visagie bestaat sinds 2009. Laatste producties The Neighbourhood van Raymi Sambo, Dromers en werkzaam als vaste visagiste bij Crossmarkpictures en Scenarios4summits.

 

Ayten Yildiz, Visagie

SVM_1573

Ik zat in de crew voor de korte film “Niet Pesten” 2014, “Lilian” 2014, “The Way of fear” 2014, 48 film met de Rosebuddies, “Dreamers” 2015.

 

Koen van Herk, Camera-assistent

1532070_940840602610517_4856278367036241654_o

Van jongs af aan maakte hij korte stopmotionfilmpjes met lego en een crappy webcam. Nadat hij zijn studie in 2013 voltooid heeft, is hij bezig als freelance cameraman, voor o.a. RTL 7, RTL 4 en SBS 6. Daarnaast zit hij vaak in het buitenland om de Kitescene vast te leggen op film. Hij mag graag aan een mooi project meewerken in samenwerking met cast en crew die passie voor het vakgebied hebben. Hij heeft aan verschillende 48hour projecten meegewerkt en aan de laatste twee 48days projecten.

 

Simone Golob, Vormgeving

Schermafbeelding 2015-03-07 om 16.05.45

Zij is werkzaam als freelance illustrator en vormgever. Beeld is haar passie. Haar werkzaamheden bestaan met name uit het ontwerpen van redactioneel ondersteunende illustraties, beeldbewerkingen, pictogrammen, schetsen, ontwerpen huisstijlen, magazines, brochures, weekbladen, verpakkingen, advertenties, opzetten brand corporate identity tot dtp. www.sgiv.nl

 

Pieter Claessen, Set-fotograaf

PieterClaessen

Hij is een tijd als portretfotograaf bezig geweest o.a. voor de Volkskrant en Alzheimer Nederland. Hij heeft als lichtassistent in verschillende filmproducties gewerkt. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het lesgeven in photoshop en hij richt zich de laatste tijd meer op grafiek.

Renzo Oomkes, Clapper-loader

FullSizeRender

Hij rond de opleiding tot cameraman op het Grafisch lyceum te Rotterdam af in 2013. Na de opleiding vervolgt hij zijn carrière op een ander vakgebied. Maar film blijft altijd een grote hobby. Hij volgt de technische ontwikkelingen op de voet. In 2012 werkte hij eerder mee aan een 48 hour filmproject waar hij het geluid deed.

 

Niels Korteweg, Licht-assistent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een sinds 2010 bezig een voet te zetten in de filmwereld als lichtman. Met al 16 maal een 48 uurs project op zijn naam als gaffer, is het een aanwinst in de korte film.
Zijn stages voor de opleiding podiumtechniek heeft hij gehad bij o.a. GTST, Danni Lowinski en Startup. Na zijn opleiding heeft hij nog een Duitse tour van Holiday on ice als cameraman/ electrician gedaan.

 

Dave Guldemond, Licht-assistent

IMG_1186

Het leven gaat om risico’s durven nemen, kansen pakken en vooral heel veel lol hebben in wat je doet. In elke videoproductie die hij maakt is dat zijn uitgangspunt.Vaak in samenwerking met andere jong professionals, legt hij de meest uiteenlopende momenten vast. Muziek, Bedrijfsfilms, Sfeerimpressies en alles wat daar tussen zit. www.daveguldemond.nl

 

Roel Baesjou, Making of…

11028577_10205025304545081_534887587_o

Hij heeft sinds 2005 ervaring als allrounder binnen verschillende audiovisuele producties.
Hij is enthousiast voor alle functies binnen een filmproject. Met name 48 uur projecten werken als een verslavende hobby op hem.

 

Simone Göllesch en Bob Coppus, Catering

20140724_174425

Bob is 13 jaar en zit in de HAVO-brugklas. Dennis is zijn grote vriend en hij vindt het dan ook geweldig dat hij de kans krijgt om mee te kijken tijdens het werk van Dennis. Bob gaat samen met zijn moeder zorgen voor de catering. Simone werkt als nuclear technician, daarnaast is ze voorzitter van Stichting Schepenbank Oirsbeek. Dit wordt de eerste keer dat ze een filmproces van dichtbij mag meemaken. Beiden hebben enorm veel zin in het filmweekend!

Bas Walraven, Runner

462028_448856108462435_1549172002_o

Hij is afgestudeerd aan het Noorderpoort voor Technologie als Mechatronicus. Hij is werkzaam als international engineer. Zijn hobby is o.a. de filmwereld. Ervaring heeft hij opgedaan als Runner bij de film ‘Dromers’

 

 

Leave a Reply